La 1 iulie a inceput programul “LIKE pentru o scoala AdePlast”

Desi vorbim rar despre implicarea noastra in zona sociala, avem proiecte, ne asumam responsabilitati sociale in toate colturile tarii. Acum insa a venit vremea ca AdePlast sa faca public un astfel de program, si nu pentru ca ne-am schimbat filozofia in ceea ce priveste comunicarea. De aceasta data trebuie sa comunicam programul “Like pentru o scoala AdePlast”,? pentru ca cei care pot beneficia de ajutorul nostru sa afle de intentia noastra si sa se implice activ in bunastarea comunitatii lor.
Provocarea Holcim: ieri terenul de sport, azi scoala AdePlast
Am acceptat o provocare din partea celor de la Holcim si ne-am asumat sprijinirea a trei scoli, cate una in fiecare judet unde se afla platformele noastre industriale: Prahova, Bihor si Neamt. Selectia scolilor se va face printr-un concurs pe Facebook. Astfel, scolile vor putea fi inscrise in competitie de catre elevi, profesori sau parinti, iar scoala care va primi cel mai mare numar de aprecieri (“LIKE”) va fi premiata de AdePlast prin constructia, reconstructia sau renovarea unui element principal (ex. aplicarea unui termosistem profesional, renovarea integrala a unui corp de cladire, constructia unui teren de sport etc.). Ne dorim sa implicam comunitatile locale, sa facem constienti pe cat mai multi oameni de faptul ca pot face bine cu putin, doar sa la pese, sa se implice.
S-a dat drumul la “LIKE-uri”
Pe 1 iulie au inceput inscrierile pentru concursul “LIKE pentru scoala AdePlast”. Inscrierile se fac pe pagina de Facebook a AdePlast unde vor fi postate povestile si fotografiile scolilor care trebuie reconditionate. ?Scoala cu cele mai multe voturi (LIKE-uri) va fi desemnata castigatoare la finele lui 2015. In functie de aprobarile obtinute, Adeplast doreste sa inceapa lucrarile pentru renovare la inceputul lui 2016.
AdePlast isi provoaca la responsabilitate sociala competitorii
AdePlast este lider de piata in mai multe domenii de activitate. Implicarea noastra intr-un proiect social care are la …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *