La o saptamana de la instalarea la sefia PSD, Dragnea ii transmite un mesaj neasteptat lui Ponta. “Nu neg ca in partid s-ar putea sa existe nemultumiri”

de Ana Maria Lazar Publicat la: 16.10.2015 00:00 Ultima actualizare: 16.10.2015 09:36

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi seara ca nu s-a discutat despre nicio remaniere a Guvernului, dar a admis ca ar putea exista nemultumiri in partid fata de unii membri ai Guvernului, insa “asta va fi o discutie” intre el si Victor Ponta.

“Nu s-a discutat in partid despre nicio remaniere, nici oficial, nici neoficial. Eu am mai spus, in mai multe randuri, nu exista niciun fel de intentie de remaniere la ora la care vorbim noi. Am discutat si cu premierul Victor Ponta pe marginea acestor zvonuri care circula. Nici eu nu am in intentie, nici dumnealui nu are in intentie, nici din partea colegilor din coalitie n-am auzit de vreo intentie de remaniere. Deci este un zvon, care nu are niciun suport real”, a declarat Dragnea, la Romania TV.
Presedintele social-democrat a spus ca in partid ar putea exista nemultumiri la adresa unor membri ai Guvernului, dar ca acest lucru nu inseamna ca acestia vor fi schimbati.

“Nu neg faptul ca in partid s-ar putea sa existe nemultumiri despre unii membri ai Guvernului. (…) Faptul ca exista nemultumiri nu este obligatoriu sa genereze discutia despre o remaniere acum. Nu se poate vorbi despre faptul ca niciodata sau pana la sfarsitul lui 2016 nu vor fi remanieri. Asta va fi o discutie intre mine si premierul Victor Ponta, intre mine, premierul Victor Ponta si liderii coalitiei, dupa care discutam in Parlament”, a declarat Liviu Dragnea.
Intrebat daca ia …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *