Lamborghini face profit in 2007

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Nu mai este un secret pentru nimeni ca Lamborghini merge bine de cand a intrat sub aripa Audi. In 2006 compania s-a ridicat peste linia profitului cu peste 18 milioane de euro. Iar in prima jumatate a lui 2007 masinile supersportive vandute de Lamborghini au adus un profit de 26 milioane de euro. Ritmul de crestere va ramane pe aceeasi traiectorie pana la sfarsitul anului, se specifica intr-un comunicat al companiei.

Evolutia vanzarilor apropie compania italiana de tinta pe care si-a propus-o actuala conducere: ?targetul nostru este ca Lamborghini sa devina cel mai profitabil producator de masini super-sportive?. Pentru moment aceasta pozitie este detinuta de Porsche care opereaza cu o marja de peste 15 procente. Cifra de afaceri pe care a atins-o Lamborghini in cele 6 luni scurse din 2007 este de 253 mlioane de euro, cu 60 de procente mai mult decat anul trecut.

Numarul efectiv de supersportive noi care au ajuns pe strazile lumii in aceasta perioada din 2007 este de 1239 de supersportive. Oficialii brandului italian au declarat ca cea mai spectaculoasa evolutie a avut-o Superleggera, o versiune a mai usoara si mai rapida a lui Gallardo.

Lucrurile vor merge foarte bine pentru Lamborghini, fapt certificat de existenta comenzilor ferme pentru toate masinile care vor iesi de pe linia de productie pana la jumatatea lui 2008. Gallardo Spyder sau Murcielago Roadster sunt urmatoarele pariuri ale sefilor de la Audi si Lamborghini.

spot_imgspot_img