Laura Cosoi, in videoclipul trupei britanice Hurts

Laura Cosoi, in videoclipul trupei britanice Hurts

Dupa ce a filmat pentru videoclipul piesei “Better than love”, Laura continua colaborarea cu cei de la Hurts si apare in cel mai recent clip al trupei.

Filmarile pentru “Sunday”, noul single al duo-ului britanic au avut loc la sfarsitul lunii decembrie in studiourile MediaPro si au fost realizate in colaborare cu cei de la Domino Production.

Clipul a fost regizat de W.I.Z, un nume cu greutate in U.K, care a lucrat pentru trupe ca Massive Attack, Oasis, Kaiser Chiefs, All Saints, Stereophonics, The Chemical Brothers sau Marilyn Manson. “Aceasta este a doua mea colaborarea cu trupa Hurts. Daca in primul clip, cel pentru piesa “Better than love”, eram un personaj androgin, de aceasta data juca rolul unei ispite a lui Orfeu din Infern. Sansa de a ma intalni cu W.I.Z si cu cei din trupa Hurts a carei fana m-am declarat ulterior a fost pentru mine o experienta unica, deosebita si m-am simtit privilegiata ca am facut parte dintr-un cast atat de valoros din punct de vedere artistic”, a declarat vedeta ProTV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *