Legea de inlocuire a Obamacare, retrasa de liderii republicani, la cererea presedintelui Donald Trump

Camera Reprezentantilor a anuntat suspendarea sedintei si nu este clar, in acest moment, daca aceasta va fi reluata in urmatoarele ore.
Obamacare va ramane in continuare in vigoare, desi republicanii au promis in ultimii sapte ani ca vor abroga legea imediat ce ajung la Casa Alba.
De asemenea, unii republicani s-au aratat revoltati de modul in care presedintele a condus negocierile si a retras legea in ultimul moment, declarand ca au terminat cu orice proiect de inlocuire a Obamacare.
Donald Trump a declarat ca proiectul legislativ de inlocuire a Obamacare va reveni in viitorul apropiat in Congres.
Anterior, Paul Ryan a facut o vizita neasteptata la Casa Alba pentru a-l anuntat pe presedinte ca nu are voturile necesare pentru a trece controversata legislatie de inlocuire a Obamacare. Reactia liderului republican a venit dupa ce presedintele american le-a dat un ultimatum congresmenilor pentru a vota legislatia in Camera Reprezentantilor.
Trump a dat un ultimatum republicanilor si a cerut Camerei Reprezentantilor sa voteze vineri controversate lege de inlocuire a Obamacare, care a starnit ingrijorari atat in randul democratilor, cat si a republicanilor din Congres.
Initial, oficialii administratiei prezidentiale le-au transmis republicanilor ca Donald Trump nu mai are de gand sa participe la negocieri si va trece la urmatoarea promisiune electorala daca legislatia de inlocuire …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *