Lia Olguta Vasilescu a ramas fara minister. Presedintele Iohannis a revocat-o de la Munca, dar nu a numit-o la Transporturi

Presedintele Klaus Iohannis a refuzat numirea in Guvernul Dancila 2 a Liei Olguta Vasilescu, la Ministerul Muncii, si a lui Ilan Laufer, la Ministerul Dezvoltarii, pe considerentul ca sunt nepotriviti.
“Am emis decretul de remaniere, tinand cont de propunerile formulate. Asadar, se revoca din functia de membru al Guvernului ministrii Vasilescu, Andrusca, Ivascu, Cojocaru si Bran, se ia act de demisia ministrului Fifor si se numesc in functia de membru al Guvernului urmatorii: domnul Les, ministrul Apararii, domnul Budai, ministrul Muncii si Justitiei Sociale, domnul Badalau, ministrul Economiei, domnul Breaz, ministrul Culturii si Identitatii Nationale, domnul Petrescu, ministrul Comunicatiilor si Societatii Informationale, domnul Matei, ministrul Tineretului si Sportului.
Celelalte doua propuneri le consider nepotrivite si vor fi refuzate (Lia Olguta Vasilescu si Ilan Laufer – n.r.)”, a anuntat presedintele Iohannis marti la Cotroceni.
Lia Olguta Vasilescu va fi astfel inlocuita de la Ministerul Muncii de?Marius Budai, dar nu va fi numita la Transporturi, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *