Lia Olguta Vasilescu, ministrul Muncii, este revoltata de alocatia prea mare primita de un parinte, la patru luni dupa ce alocatia a fost blocata

Lia Olguta Vasilescu, ministrul Muncii, a criticat, sambata,?alocatia pentru copil primita de un tata din judetul Sibiu.?
Ciudat este faptul ca aceasta alocatie a fost primita in anul 2016 si a fost blocata in ianuarie 2017, dar ministrul Lia Olguta Vasilescu se revolta pentru aceasta situatie?in luna mai.
Revolta ministrului Vasilescu, exprimata sambata pe Internet, a fost generata de un mesaj postat vineri pe Facebook. Mesajul de vineri era un link de la un articol dintr-un ziar central, care se referea la o alocatie pentru copil in valoare de 35.000 de euro lunar – suma record pentru Romania.
Doar ca articolul care demasca alocatia record dateaza din septembrie 2016, iar dupa aceea plata alocatiei a fost sistata. Din?ianuarie 2017, alocatia a fost recalculata, pentru acest copil, la suma de 1064 de lei pe luna.
Citeste si:?Autoritatile din Sibiu au sistat plata indemnizatiei pentru cresterea copilului de 35.000 de euro lunar – cea mai mare din Romania
Cea mai mare indemnizatie de crestere a copilului din Romania, de 35.000 de euro lunar, a fost sistata, dupa ce reprezentantii ANAF nu au regasit, la control, suma pe care beneficiarul din Sibiu a declarat-o si in baza careia s-a realizat decizia de impunere.
Chiar daca situatia e rezolvata de patru luni, ministrul Lia Olguta Vasilescu acuza aceasta problema, sambata, printr-o postare …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *