Liderii PSD si UNPR au semnat protocolul de colaborare pentru locale

Publicat la: 04.02.2016 12:46 Ultima actualizare: 04.02.2016 14:07

Presedintele PSD Liviu Dragnea si presedintele UNPR Gabriel Oprea au semnat joi procotolul de colaborare, care prevede ca organizatiile pot incheia aliante in vederea alegerilor locale,o decizie definitiva privind liste comune pentru alegerile parlamentare urmand sa fie luata ulterior.

Presedintele UNPR Gabriel Oprea a precizat ca s-a stabilit sa fie liste comune pentru alegeri parlamentare, insa nu sunt inculse locurile eligibile in acordul semnat.
“Intotdeauna UNPR-ul a avut o relatie foarte serioasa si de cuvant cu PSD. Am stabilit cu domnul presedinte Dragnea ca si in functie de performanta noastra de la locale, am stabilit ca vom avea liste comune pentru alegerile parlamentare”, a precizat Oprea.

La randul sau, liderul PSD, Liviu Dragnea, a insistat ca “nici pentru PSD nu sunt trecute locuri eligibile”. El a mai spus ca daca vrem sa facem o colaborare serioasa “nu are rost sa vindem pielea ursului din padure”, iar dupa alegerile locale, “vom face o evaluare si atunci ne vom aseza la masa si vom ajunge la o concluzie” cu privire la alegerile parlamentare.
“Am semnat astazi un protocol de colaborare intre cele doua partide, PSD si UNPR, in anul electoral 2016 (a??) Poate nu ati observat, dar nici pentru PSD nu e trecut un numar de locuri eligibil. Am ajuns amandoi la concluzia, si colegii din partide, ca daca vrem sa facem o alegere serioasa, in conditiile in care cele doua partide au …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *