Liderul Grupului S&D din PE, reactie la referendum: Speram ca Guvernul Romaniei va asculta alegatorii

“Liderii Grupului S&D au primit cu bucurie vestea ca referendumul pentru schimbarea definitiei casatoriei in Constitutia Romaniei nu a obtinut sprijinul necesar pentru a fi validat. Referendumul viza schimbarea definitiei din conceptul neutru de “soti” in uniunea dintre “un barbat si o femeie”, se arata intr-o declaratie publicata duminica seara pe site-ul?Grupului Aliantei Progresiste a Socialistilor si Democratilor din Parlamentul European, din care face parte si PSD.
Presedintele Grupului S&D, Udo Bullmann, spune ca?acest rezultat arata?ca majoritatea romanilor nu au niciun interes in a-si vedea tara discriminand cuplurile de acelasi sex si ca schimbarea propusa a fi adusa Constitutiei ar fi fost un clar pas inapoi pentru drepturile persoanelor LGBTI.?
“Acest rezultat arata ca majoritatea romanilor nu au niciun interes in a-si vedea tara discriminand cuplurile de acelasi sex. Schimbarea propusa a fi adusa Constitutiei ar fi fost un clar pas inapoi pentru drepturile persoanelor LGBTI si ne bucuram ca aceasta idee intoleranta asupra conceptului de familie nu a primit sustinerea cetatenilor Romaniei. Ceea ce ar trebui sa conteze intr-o familie este pe cine iubesti, nu sexul persoanei de langa tine”, afirma liderul?Grupului S&D din PE.
El spera ca Guvernul Romaniei va asculta alegatorii si se va concentra pe problemele care conteaza pentru acestia.
“Grupul nostru a fost intotdeauna varful de lance al luptei pentru drepturile …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *