LIVE PROX ROMANIA TARA GALILOR STREAM VIDEO ONLINE. Mirel Radoi pleaca dupa EURO 2019

LIVE PROX ROMANIA TARA GALILOR STREAM VIDEO ONLINE. Mirel Radoi este in fata celei mai importante partide din cariera de antrenor, o victorie in meciul under 21 ROMANIA TARA GALILOR fiind aproape sinonima cu calificarea la Euro 2019. ROMANIA TARA GALILOR, meci din Grupa 8, se joaca, vineri, de la ora 19:00, LIVE STREAM VIDEO ONLINE PROX. Partida dintre ROMANIA si TARA GALILOR se va disputa la Cluj-Napoca, pe Stadionul “Dr. Constantin Radulescu”. PRO X transmite, vineri, de la ora 19:00, ROMANIA TARA GALILOR LIVE STREAM VIDEO ONLINE.

LIVE PROX ROMANIA TARA GALILOR STREAM VIDEO ONLINE. Mirel Radoi a dat de inteles ca va cantari cu atentie variantele sale de dupa EURO 2019, fiind mai probabil sa se desparta de echipa nationala under 21. ROMANIA TARA GALILOR, meci din Grupa 8, se joaca, vineri, de la ora 19:00, LIVE STREAM VIDEO ONLINE PROX.
LIVE PROX ROMANIA TARA GALILOR STREAM VIDEO ONLINE. “Deocamdata nu am realizat nimic. Mai avem doua a”finale” de jucat, dupa care ne putem gandi ce inseamna un campionat european. Daca nu am putea castiga un punct cu Lietchenstein nu avem ce cauta la un campionat european. Tara Galilor este cea mai periculoasa echipa din grupa, in momentul in care nu are balonul. Au un timeing de demarcari foarte bun si ma asteptam sa aiba mai multe puncte”, a declarat Mirel Radoi, care spune ca atitudinea jucatorilor pe care ii …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *