Liviu Ciobotariu si-a dat demisia de la FC Vaslui

de Andrei Mazurchievici Publicat la: 24.04.2014 14:12 Ultima actualizare: 24.04.2014 14:27

Antrenorul Liviu Ciobotariu a declarat, joi, pentru ProSport, ca a decis sa demisioneze de la conducerea tehnica a echipei FC Vaslui, deoarece nu mai putea gestiona situatia in care se afla gruparea moldava.

“Mi-a fost greu sa iau aceasta decizie. M-am gandit toata noaptea, nu am putut sa inchid un ochi, insa mi-a devenit imposibil sa mai gestionez aceasta situatie. Erau lucruri extrasportive care nu depindeau de mine si pe care eu nu puteam sa le rezolv. Toata lumea si-a dat demisia de la club, nu aveam cu cine sa organizez meciurile, deplasarile. Chiar nu mai aveam cum sa merg mai departe”, a spus Ciobotariu.
Liviu Ciobotariu a afirmat ca este mandru de fostii sai elevi, care au reusit sa invinga pe Steaua in deplasare si sa realizeze scorul campionatului contra Coronei Brasov. “Nu as dori niciunui antrenor sa treaca prin ce am trecut eu la Vaslui pentru ca nu este usor sa lucrezi cu un grup format din jucatori care nu au fost platiti cu lunile. Totusi, sunt mandru de acesti baieti, de ce am realizat cu ei in conditiile date pentru ca nu este putin lucru sa mananci croissante cu unt si ciocolata si sa bati in Ghencea, iar …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *