Liviu Dragnea a refuzat sa comenteze daca vicepremierul Shhaideh ar trebui sa demisioneze, in urma anchetei DNA in care este vizata

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, la postul de televiziune Antena 3,?ca situatia vicepremierului Sevil Shhaideh, ministrul Dezvoltarii, va fi discutata in cadrul Biroului Permanent National al social-democratilor de luni, refuzand sa spuna daca aceasta ar trebui, sau nu, sa-si dea demisia din Guvern.

“Nu vreau sa discut, asta chiar nu vreau sa discut in aceasta emisiune. Maine (luni – n.r.) o sa ne intalnim in Biroul Permanent National, va fi prima care vorbeste, o sa vorbeasca si primul-ministru si ceilalti colegi. Nu vreau absolut deloc in seara asta sa spun, o sa spun maine”, a declarat Liviu Dragnea, luni seara, la Antena 3, intrebat daca Sevil Shhaideh ar trebui sa-si dea demisia din Guvern, dupa ce procurorii DNA au decis inceperea urmaririi penale impotriva sa in dosarul “Belina”.

El a adaugat ca nu stie daca premierul s-a intalnit sau a discutat cu presedintele Klaus Iohannis dupa situatia aparuta in cazul Shhaideh, intrebat in acest sens.

“Eu nu stiu, daca s-au intalnit, mie nu mi-au spus. Cred ca daca se intalneau, ar fi trebuit sa-mi spuna. Deci, daca nu mi-a spus cred, sper, ca nu s-au intalnit s-au nu au vorbit”, a spus liderul PSD.

Amintim ca ministrul Dezvoltarii, Sevil Shhaideh, este urmarita penal pentru abuz in serviciu, iar deputata Rovana Plumb, ministrul delegat pentru Fonduri Europene, este acuzata de complicitate la abuz in serviciu de catre procurorii anticoruptie, iar DNA a cerut aviz pentru urmarirea sa penala, in dosarul …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *