Liviu Dragnea despre declaratiile lui Radulescu: Am o parere mai mult decat proasta. Mi se par foarte periculoase

“Am o parere mai mult decat proasta despre declaratiile dumnealui. Dincolo de faptul ca sunt neavenite, mi se par foarte periculoase. Eu nu stiu daca mai poate avea dreptul sa detina acele arme. Un om nu se poate juca cu asemenea afirmatii, amenintand ca le foloseste si, in acelasi timp, sa aiba dreptul de a purta in mod legal arme de foc”, a spus Dragnea, miercuri, dupa bilantul MAI.
Intrebat daca Radulescu va fi exclus din PSD, Liviu Dragnea a afirmat ca se va discuta la nivelul partidului.
“O sa discutam in partid lucrul asta, pentru ca nu iau decizii singur. Risca foarte multe lucruri. PSD-ul nu este de acord cu un asemenea comportament”, a punctat Dragnea, care a precizat ca nu a vorbit cu Radulescu dupa respectivele declaratii.
Premierul Sorin Grindeanu a comentat si el declaratiile lui Catalin Radulescu, subliniind ca nu este de acord cu asemenea afirmatii “excesive”.
“Personal, nu sunt de acord cu ceea ce am vazut. Am vazut si conducerea Camerei ca a reactionat. Pana la urma, tine de comportamentul fiecaruia dintre noi. Sigur, sunt declaratii excesive”, a afirmat Grindeanu.
Parchetul General s-a sesizat din oficiu cu privire la savarsirea infractiunii de tulburare a linistii si ordinii publice in urma declaratiilor facute de deputatul Catalin Radulescu.
Totodata, politistii din Arges s-au sesizat din oficiu si au anuntat verificari cu privire la respectarea regimului armelor si munitiilor, dupa ce Radulescu a afirmat ca detine o arma letala.
Catalin Radulescu, care este deputat PSD de Arges, a declarat, intr-un interviu pentru “Adevarul”: “Pentru ce mai se duc oamenii in Piata Victoriei acum si pentru ce noi nu iesim impotriva lor cu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *