Liviu Dragnea: Cred ca nu mai e nevoie de suspendarea lui Iohannis. Prin tot ceea ce face, se va autosuspenda

“Cred ca nu mai e nevoie, pentru ca prin tot ceea ce face, se va autosuspenda”, a spus Dragnea la Palatul Parlamentului, intrebat daca PSD ia in calcul suspendarea sefului statului.
Dragnea a spus despre Iohannis ca este un om in panica, foarte nervos, pentru ca vede cum se destrama “sistemul odios care l-a protejat”, iar faptul ca incepe sa foloseasca atat de mult cuvantul “infractor” poate sa devina periculos pentru o persoana care a comis infractiuni, dovedite de instantele din Romania.
“Eu am vazut, ca multi altii, un om in panica, foarte nervos si iritat, dar in panica. Si este firesc pentru ca, de fapt, vedem un presedinte care este panicat pentru ca vede cum se destrama sistemul odios care l-a protejat si incearca sa-l mai protejeze in continuare. Domnul Iohannis vede cum se strange funia in jurul parului si incepe sa se gandeasca serios ca poate veni momentul cand trebuie sa dea socoteala la nenumaratele ilegalitati pe care le-a savarsit in ani trecuti”, a sustinut Dragnea.
El a adaugat ca a prezentat luni niste documente referitoare la presedinte care au iesit in spatiul public, au fost publicate in presa, “numai ca ele au fost bagat la sertar ca si cum sunt lucruri neimportante, ca si cum vorbim de un om obisnuit”.
Liderul PSD a adaugat ca isi aminteste ca Iohannis a spus ca el nu a avut niciun dosar penal si ca nu a fost niciodata cercetat penal, dar, de fapt, acum “aflam ca a avut nu unul, ci noua dosare penale care au fost clasate, unul chiar cu doua zile inainte sa isi depuna candidatura”.
“Iohannis ne-a mintit in legatura cu faptul ca a fost sau nu a fost cercetat penal, asa cum ne-a mintit si Augustin Lazar, cu toata seninatatea de care putea sa dea dovada atunci cand se arata indignat de faptul ca au existat protocoale, cand el stia ca semnase un protocol cu ceva timp inainte, protocol secret cu SRI. Despre fake-uri, ca am inteles ca a …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *