Liviu Dragnea, intrebat daca este un “dictator”: Nu cred ca e o opinie generala in partid

“Eu cred ca am luat deciziile cu consultare larga atat in Comitetul Executiv National, cat si in grupurile parlamentare. Dar nu am inteles ca sunt dictator, am inteles ca l-am luat pe persoana fizica. Nu am luat partidul pe persoana fizica. Suntem totusi in situatia in care, dupa un an bun pentru partid, in care au fost rezultate la alegerile locale bunicele, la alegerile parlamentare bunicele, s-a reusit cu greu sa fim primul partid, singurul care a achitat sediul de partid, il avem in proprietate. Suntem la guvernare, avem 85% dintre parlamentari noi, partidul este foarte deschis, functioneaza. Nu cred ca e o opinie generala in partid, dimpotriva am vazut ca asa, intr-un stil dictatorial si pe persoana fizica, toate organizatiile judetene si-au exprimat prin vot deschis, in unanimitate, sustinerea atat pentru Guvern, cat si pentru mine”, a declarat Dragnea, intrebat daca este un “dictator”, in conditiile in care in partid i s-a reprosat ca ia deciziile de unul singur, potrivit Agerpres.
Liderul PSD a adaugat ca nu il supara aceste critici, pe care le considera “foarte sanatoase”. “Ne consultam cu cei care stau in tara si la Parlament si la partid, cu ceilalti e mai greu”, a spus Dragnea.
Intrebat de ce nu se mai tin sedintele BPN al PSD, Liviu Dragnea a precizat ca, de saptamana viitoare, va avea loc din nou sedinta Biroului Permanent National al partidului.
“Am stabilit ca de saptamana viitoare, de marti, in weekend o sa fiu in Israel (…) si o sa vin luni noaptea. De marti, o sa incepem sa facem si BPN-uri”, a sustinut presedintele PSD.
In privinta faptului ca Victor Ponta a lansat o serie de critici la …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *