Liviu Dragnea, invitatie la PSD, dupa pariul de pe autostrada: Sper sa mancati cu mine macar un mic si sa bem o bere. Cine e pe lista

0

“Acel domn care a pus pariu pe o naveta cu bere ca eu nu sunt la volan – caruia i-am livrat selfie – l-am intrebat ce facem cu naveta cu bere, omul a spus ca isi tine promisiunea, eu am spus ca, fiind o gazda buna, aduc micii si va spun ca aduc mici din Teleorman. Va astept sa veniti acolo si sper sa mancati cu mine macar un mic sau doua persoane la un mic, daca nu aveti curaj unul intreg, si sa bem o bere. Si cu alcool, si fara alcool”, spune liderul PSD.
Intrebat daca cei care au organizat un eveniment pe Facebook intitulat “Gratar la Dragnea” vor fi si ei invitati, acesta a spus ca nu, deoarece nu are atatia mici.?
“Nu, pentru ca nu cu ei am discutat. Eu n-am facut ramasag cu ei. Mai era o doamna care ar fi vrut sa vina si? a zis ca bea doar limonada. Asa, de unde sa am eu atatia mici, domnisoara, sa vin la toti oamenii cu care mi-ar fi drag (…)”, a continuat el.
Liderul PSD Liviu Dragnea a castigat un pariu cu un internaut care l-a provocat pe pagina sa de Facebook, intr-un comentariu la postarea prin care Dragnea se declara nemultumit ca nu se poate plati taxa de pod la Fetesti prin SMS, sa arate dovada printr-un selfie ca el isi scrie singur postarile. Liderul PSD a postat imediat o fotografie cu el la volan, intreband “cum ramane cu naveta de bere” promisa si spunand ca il asteapta lunea viitoare la sediul …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *