Liviu Dragnea: Mihai Chirica nu face jocurile PSD. Vom adopta o decizie inteleapta

“Riscurile ca PSD sa fie destabilizat nu exista”, a spus Dragnea la Romania TV, referitor la pozitiile exprimate de primarul din Iasi, Mihai Chirica.
Potrivit liderului PSD, “partidul s-a exprimat saptamana trecuta”, organizatiile au adoptat hotarari importante deoarece au simtit nevoia sa aiba o pozitie foarte clara fata de “asemenea initiative”, iar o decizie va fi luata zilele urmatoare in cadrul Comitetului Executiv National.
“Si eu si actuala conducere a partidului am dus partidul catre o directie de la care nu vreau sa ma abat, o directie de deschidere, de dialog, o directie europeana. Nu vreau sa ma abat, chiar daca sunt presiuni si din exteriorul partidului si din interior, indiferent de consecinte, chiar daca unii au alte ganduri ascunse. PSD nu e un partid nascut acum, fara fibra si care sa nu inteleaga imediat, sa nu simta imediat ce vrea sa spuna, de fapt, unul (…) sau cineva din partid cand iese si are astfel de propuneri, pentru ca astfel de propuneri sau astfel de reactii au fost nu numai acum”, a afirmat Liviu Dragnea.
Acesta a amintit ca primarul de la Iasi a avut o anumita pozitie si atunci cand seful statului a refuzat prima propunere de premier facuta de PSD dupa alegeri, iar apoi s-a exprimat si la adresa guvernului pe tema Ordonantei 13.
“A fost singura voce, de fapt, atunci cand presedintele Iohannis a refuzat fara niciun fel de motiv si fara niciun fel de explicatie propunerea de prim-ministru pentru doamna Sevil Shhaideh. Deci nu e prima data cand a iesit”, a aratat Dragnea.
Seful PSD a mentionat ca nu a stat de vorba cu edilul iesean deoarece este foarte greu de comunicat cu acesta si a precizat ca …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *