Liviu Dragnea, prins cu minciuna de Dacian Ciolos si Vlad Voiculescu

Fostul premier tehnocrat, Dacian Ciolos, l-a acuzat de minciuna pe Liviu Dragnea, dupa ce acesta a declarat, luni, ca a cerut premierului Tudose, care a fost de acord, sa prelungeasca si pentru 2018 finantarea de la buget pentru tratamentele supravietuitorilor din Colectiv. De asemenea, si fostul ministru al Sanatatii, Vlad Voiculescu, a reclamat aceeasi declaratie a sefului PSD.
Cei doi tehnocrati subliniaza ca Ordonanta adoptata?pentru plata tratamentelor ranitilor din Colectiv?prevedea deja termenul 2018 inclusiv. Dacian Ciolos a mai adaugat ca “in buna traditie a guvernelor PSD din acest an, se va da probabil mai intai o ordonata de anulare a ordonantei data anul trecut, urmata de alta, cel mai probabil, cu acelasi text”.

“Cu ocazia petrecerii sale aniversare, Seful Partidului s-a gandit, cu multa generozitate, sa faca un cadou ranitilor de la #Colectiv: cere Guvernului Tudose sa dea o ordonanta pentru plata tratamentului acestora pana in 2018.Doar ca aceasta ordonanta exista deja si prevede exact acest lucru: plata tratamentul ranitilor de la #Colectiv pana in 2018 inclusiv. (http://bit.ly/2zRp16O)Nu-i nimic, in buna traditie a guvernelor PSD din acest an, se va da probabil mai intai o ordonata de anulare a ordonantei data anul trecut, urmata de alta, cel mai probabil, cu acelasi text.Ca doar trebuie sa arate ca le pasa, nu? Revoltator”, a scris Dacian Ciolos.

Afirmatia lui Liviu Dragnea a venit in contextul in care a fost intrebat in legatura cu faptul ca la Clubul Floreasca ar fi urmat sa fie sarbatorit cu ocazia zilei sale de nastere, in timp ce la Colectiv sunt comemorate victimele incendiului care a avut in urma cu doi ani, scrie News.ro.

“Am cerut premierului si bineinteles ca are aceeasi opinie, ca in perioada urmatoare sa adopte o ordonanta prin care sa se prelungeasca termenul in care bugetul de stat sa poata sa finanteze cheltuielile necesare pentru tratamentele supravietuitorilor de la Colectiv”, a spus Dragnea, precizand ca actuala ordonanta este valabila …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *