Lobont si Tamas au aruncat cu pietre in ziaristi

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Jucatorii Bogdan Lobont si Gabriel Tamas au arunctat cu pietre si i-au injurat pe ziraistii care ii insoteau pe componentii nationalei in timp ce se plimbau in Gradina Botanica din Cluj-Napoca, inaintea meciului cu Lituania, din preliminariile Cupei Mondiale din 2010.

Componentii nationalei Romaniei au iesit, sambata, inainte de pranz, la o plimbare in Gradina Botanica din Cluj Napoca, unii dintre ei aratandu-se iritati de prezenta reprezentantilor mass-media. Dinamovistii Lobont si Tamas si antrenorul cu portarii Gabriel Boldici au fost extrem de nervosi cand i-au vazut pe jurnalsti, reprosandu-le acestora, pe un ton injurios, ca ii filmeaza si fotografiaza.

„Tricolorii” s-au intersectat in parc si cu doua mirese, iar dupa aproximativ o ora s-au intors la hotel, nu inainte ca unii dintre ei sa le atraga din nou atentia jurnalistilor sa nu ii mai filmeze.

Partida Romania – Lituania, din prima etapa a Grupei a VII-a de calificare la CM-2010, va avea loc sambata, de la ora 21.00, la Cluj-Napoca, pe Stadionul Dr. Constantin Radulescu.

spot_imgspot_img