Londra a fost paralizata de cea mai abundenta ninsoare din ultimii 18 ani

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Pentru londonezi, cea mai abundenta ninsoare din ultimii 18 ani a insemnat nervi in trafic, aeroporturi blocate si metrouri supraaglomerate. Anumiti locuitori ai capitalei britanice au privit insa zapada cu curiozitate si chiar cu amuzament.

Cei care s-au bucurat cel mai mult de zapada au fost cum era de asteptat pinguinii. „In libertate, ar fi trait zi de zi cu zapada, asa ca ei au fost cei care s-au bucurat cel mai mult sa iasa din adapost si sa zburde prin zapada”, a spus unul dintre ingrijitori.

Multi locatari ai gradinii zoologice londoneze i-au surprins insa pe ingrijitori. Desi speciile lor sunt din tarile calde, cainele salbatic african, camila cu doua cocoase sau gorilele au iesit sa se bucure de zapada.

„Ma asteptam ca multe animale sa se poarte ciudat, poate chiar sa se sperie. Dar zebrele, de exemplu, le-am lasat afara si s-au simtit excelent, s-au plimbat ca intr-o zi obisnuita, a declarat ingrijitorul.

Pentru ca paradoxul sa fie total, maimutele Mangabey, originare din Africa Ecuatoriala, au fost ocupate toata ziua sa faca bulgari de zapada.

spot_imgspot_img