LOTERIA BONURILOR FISCALE 19 AUGUST 2018. Cum afli daca ai un bon castigator. Premii de un milion de lei

LOTERIA BONURILOR FISCALE 19 AUGUST 2018?UPDATE:?Bonurile fiscale emise in data de 23 iulie 2018, cu o valoare de 146 lei, au fost desemnate castigatoare la extragerea Loteriei bonurilor fiscale de duminica.La aceasta extragere participa bonurile fiscale emise in perioada 1 – 31 iulie 2018. Fondul de premiere este de 1 milion de lei, suma din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.
LOTERIA BONURILOR FISCALE 19 AUGUST 2018. Duminica, 19 august 2018, va fi organizata prima etapa, care va consta din extragerea bilelor care vor determina ziua emiterii si valoarea bonurilor castigatoare. Inregistrarea extragerii Loteriei bonurilor fiscale va fi difuzata pe TVR1, incepand cu ora 19:50. Daca numarul cererilor de revendicare este mai mare de 100, va fi organizata cea de-a doua extragere, pentru determinarea celor maxim 100 de bonuri castigatoare.

etapa I: va fi extrasa bila pentru determinarea zilei emiterii bonurilor castigatoare, cu numere de la 1 la 31;
etapa II: vor fi extrase 3 bile pentru determinarea valorii bonurilor castigatoare.
Ministerul Finantelor Publice (MFP) organizeaza duminica o noua extragere a bonurilor fiscale, la care participa bonurile emise in perioada 1 – 31 iulie, conform unui comunicat al institutiei.Fondul de premiere este de un milion de lei, suma din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.
Rezultatele extragerii vor fi publicate pe site-ul Ministerului Finantelor Publice (MFP), al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF) si al C.N. “Loteria Romana” (CNLR) pentru o perioada de minim 30 de zile.
Extragerea va fi realizata cu urnele si bilele pe care Loteria Romana le utilizeaza pentru tragerile loto. Comisia de supraveghere va fi formata din cate un reprezentant al MFP, al ANAF si al CNLR. Bilele si urnele vor fi verificate in prezenta comisiei inainte de tragere.

Cererile de revendicare pot fi depuse incepand cu prima zi dupa efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor castigatoare trebuie sa depuna bonurile fiscale (in original), copia actului de identitate si o cerere, la orice administratie fiscala din structura ANAF.
Un bon fiscal este considerat castigator doar daca indeplineste cumulativ conditiile prevazute de lege, avand inscrise elementele obligatorii care arata ca a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat (de exemplu: logotipul si seria fiscala ale aparatului de marcat electronic fiscal, data si ora emiterii precum si numarul de ordine).
Fiecare unitate teritoriala ANAF, la care se depun bonurile fiscale castigatoare in prima etapa de selectie, va elibera o copie a acestora cu mentiunea “conform cu originalul”, pe care va fi scris numarul unic de inregistrare.
Pentru asigurarea transparentei, lista cu numerele unice de inregistrare ale cererilor de revendicare va fi publicata pe site-urile MFP si ANAF.
In situatia in care, dupa finalizarea perioadei de depunere a cererilor de revendicare, lista cuprinde cel mult 100 de cereri, premiul de 1 milion de lei este impartit persoanelor care le-au depus, dupa verificarea autenticitatii bonurilor castigatoare.
Daca in urma centralizarii se constata depasirea numarului maxim de 100 de cereri de revendicare, va fi organizata a doua extragere in vederea determinarii a 100 de castigatori.

Detalii despre a doua etapa de selectie a castigatorilor Loteriei bonurilor fiscale:
In cazul realizarii celei de-a doua etape de selectie, va fi extras un numar din lista numerelor unice de inregistrare acordate bonurilor pentru care au fost revendicate premii. Si aceasta extragere va fi realizata cu urnele CNLR si va fi televizata, data organizarii acesteia urmand sa fie anuntata ulterior.
Numarul extras in cadrul acestei trageri va fi primul castigator. Pentru desemnarea celui de-al doilea, se aplica crescator la primul numar extras un pas care are valoarea egala cu ziua emiterii bonului fiscal castigator.
Pentru aflarea celorlalti castigatori, pasul se aduna succesiv la numarul desemnat anterior ca fiind castigator.
Daca se depaseste numarul unic maxim atribuit bonurilor fiscale din lista, urmatorul numar castigator este dat de diferenta dintre suma determinata prin aplicarea pasului la baza de referinta si numarul unic maxim atribuit.
Se continua aplicarea pasului pana la stabilirea numarului maxim de premii prevazut de lege, respectiv 100. In procesul de aplicare a pasului, numerele castigatoare sunt eliminate din lista.
Dupa stabilirea celor 100 de bonuri fiscale castigatoare, acestea vor fi centralizate si transmise in termen de doua zile catre ANAF in vederea incarcarii rezultatelor in “Baza de date privind Loteria bonurilor fiscale”, respectiv pentru verificarea autenticitatii bonurilor fiscale castigatoare de catre Directia Generala Antifrauda Fiscala.
Mai multe informatii detaii referitoare la Loteria bonurilor fiscale sunt disponibile pe site-ul Ministerului Finantelor Publice la urmatorul …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *