LOTERIA BONURILOR FISCALE 20 AUGUST: Cum afli bonul castigator

LOTERIA BONURILOR FISCALE 20 AUGUST: Extragerea va fi organizata in studioul TV al Loteriei Romane de la ora 18.30, este publica si poate fi transmisa in direct.
“Daca numarul cererilor de revendicare este mai mare de 100, va fi organizata cea de-a doua extragere, pentru determinarea celor maxim 100 de bonuri castigatoare”, arata Ministerul Finantelor.
La extragerea din iulie, pentru bonurile din iunie, au iesit castigatoare bonurile fiscale in valoare de 20 lei emise pe 26 iunie.
Rezultatele extragerii vor fi postate pe site-ul Ministerului Finantelor, al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF) si al companiei Loteria Romana pentru o perioada de minimum 30 de zile.
Cererile pentru revendicarea premiilor, in valoare totala de un milion de lei, pot fi depuse din ziua urmatoare extragerii, la sediile ANAF.
Persoanele care merg la Fisc pentru revendicarea premiilor trebuie sa depuna in original bonul fiscal castigator, alaturi de copia actului de identitate si de o cerere.
Un bon fiscal este considerat castigator doar daca indeplineste cumulativ conditiile prevazute de lege, avand inscrise elementele obligatorii care arata ca a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat.
In acest an sunt organizate in total 14 extrageri ale loteriei bonurilor fiscale, dintre care 12 lunare si doua ocazionale, fiecare cu un fond de premiere de un milion de lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *