LOTERIA bonurilor FISCALE 24 decembrie 2017. REZULTATE extragere speciala de Craciun

LOTERIA bonurilor FISCALE 24 decembrie 2017.?
UPDATE. Bonurile emise pe 23 noiembrie, in valoare de 426 de lei, sunt castigatoare la extragerea speciala a Loteriei Bonurilor Fiscale.
“La extragerea ocazionala a Loteriei bonurilor fiscale organizata duminica, 24 decembrie 2017, cu prilejul Craciunului, participa bonurile fiscale emise intre 1 aprilie – 8 decembrie 2017. Fondul de premiere este de un milion de lei, suma din care vor fi acordate cel mult 100 de premii. Selectia castigatorilor va fi realizata in doua etape. Prima etapa va avea loc duminica, 24 decembrie, si va consta in extragerea bilelor care vor desemna luna, ziua si valoarea bonurilor castigatoare. Daca numarul cererilor de revendicare depaseste o suta, va fi organizata o a doua extragere, pentru desemnarea celor 100 de castigatori”, informeaza MFP.?
LOTERIA bonurilor FISCALE 24 decembrie 2017?LIVE VIDEO AICIExtragerea va fi organizata in studioul TV al Loteriei Romane, incepand cu ora 16:45. Extragerea este publica si va putea fi transmisa, in direct, de toate televiziunile interesate, prin preluarea semnalului audio-video de la studioul Loteriei Romane.?Rezultatele extragerii vor fi postate pe site-urile Ministerului Finantelor Publice, al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF) si al C.N. “Loteria Romana” (CNLR) pentru o perioada de minimum 30 de zile.?Extragerea va fi realizata cu urnele si bilele pe care Loteria Romana le utilizeaza pentru tragerile loto si va fi supravegheata de o comisie de tragere formata din cate un reprezentant al MFP, ANAF si CNLR. Bilele si urnele vor fi verificate in prezenta comisiei inainte de extragere.?Cererile de revendicare pot fi depuse incepand cu prima zi dupa efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor castigatoare trebuie sa depuna bonurile fiscale (in original), alaturi de copia actului de identitate si de o cerere, la orice administratie fiscala din structura ANAF, relateaza …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *