LOTERIA BONURILOR FISCALE de Paste. Cum afli bonul castigator extras pe 8 aprilie

LOTERIA BONURILOR FISCALE. Fondul de premiere este acelasi, de 1 milion de lei, suma din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.
Ca de obicei, selectia castigatorilor va fi realizata in doua etape.
“Duminica, 8 aprilie 2018, ora 19:00, va fi organizata prima etapa, care va consta in extragerea bilelor ce vor determina luna si ziua emiterii, precum si valoarea bonurilor castigatoare. Inregistrarea extragerii speciale a Loteriei bonurilor fiscale de Paste va fi difuzata pe TVR1, incepand cu ora 20:50. Daca numarul cererilor de revendicare este mai mare de 100, va fi organizata cea de-a doua extragere, pentru determinarea celor maxim 100 de bonuri castigatoare”, mentioneaza sursa citata.?
Extragerea va avea trei etape. In prima etapa va fi extrasa o bila pentru determinarea lunii bonurilor castigatoare, cu numere de la 1 la 3, in a doua etapa, in functie de luna castigatoare, va fi extrasa o bila pentru determinarea zilei in care au fost emise bonurile castigatoare (pentru luna ianuarie, o bila cu numere de la 22 la 31; pentru luna februarie, o bila cu numere de la 1 la 28; pentru luna martie, o bila cu numere de la 1 la 23), iar in cea de-a treia vor fi extrase 3 bile pentru determinarea valorii bonurilor castigatoare.
“Extragerea va fi realizata cu urnele si bilele pe care Loteria Romana le utilizeaza pentru tragerile loto. Comisia de supraveghere va fi formata din cate un reprezentant al MFP, al ANAF si al CNLR. Bilele si urnele vor fi verificate in prezenta comisiei inainte de tragere”, informeaza MFP.
Rezultatele extragerii vor fi publicate pe site-ul Ministerului Finantelor Publice (MFP), al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF) si al Loteriei Romane pentru o perioada de minimum 30 de zile.
Cererile de revendicare pot fi depuse incepand cu prima zi dupa efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor castigatoare trebuie sa depuna bonurile fiscale (in original), copia actului de identitate si o cerere, la orice administratie fiscala din structura …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *