LOTERIA BONURILOR FISCALE: Care este bonul de un milion de lei

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

UPDATE: Bonul in valoare de 420 de lei extras pe 14 noiembrie este castigator, conform extragerii de duminica seara. Valoarea bonurilor castigatoare – intre 420 si 420,99 lei.
LOTERIA BONURILOR FISCALE:?”Selectia castigatorilor va fi realizata in doua etape. Duminica, 18 decembrie, va fi organizata prima etapa, care va consta din extragerea bilelor ce vor determina ziua emiterii si valoarea bonurilor castigatoare. Dupa centralizare, daca numarul cererilor de revendicare este mai mare de 100, va fi organizata cea de-a doua extragere, pentru determinarea celor maximum 100 de bonuri castigatoare”, se mentioneaza in comunicat, scrie Agerpres.
Extragerea va fi organizata in studioul TV al Loteriei Romane, incepand cu ora 16:55. Aceasta este publica si va putea fi transmisa, in direct, de toate televiziunile interesate, prin preluarea semnalului audio-video de la studioul Loteriei Romane.
Conform MFP, extragerea va avea doua etape, respectiv una in care va fi extrasa bila pentru determinarea zilei bonurilor castigatoare, cu numere de la 1 la 30, iar cealalta in care vor fi extrase 3 bile pentru determinarea valorii bonurilor castigatoare. Rezultatele vor fi publicate pe site-ul Ministerului Finantelor Publice (MFP), al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF) si al CN „Loteria Romana” (CNLR) pentru o perioada de minim 30 de zile.
Comisia de supraveghere va fi formata din cate un reprezentant al MFP, al ANAF si al CNLR. Bilele si urnele vor fi verificate in prezenta comisiei inainte de tragere.
Cererile de revendicare pot fi depuse incepand cu prima zi dupa efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor castigatoare trebuie sa depuna bonurile fiscale (in original), copia actului de identitate si o cerere la orice administratie fiscala din structura ANAF.
In situatia in care, dupa finalizarea perioadei de depunere a cererilor de revendicare, lista cuprinde cel mult 100 de cereri, premiul de 1 milion de lei este impartit persoanelor care le-au depus, dupa verificarea autenticitatii bonurilor castigatoare. Daca in urma centralizarii se constata depasirea numarului maxim de 100 de cereri de revendicare, va fi organizata a doua extragere in vederea determinarii a 100 de …

spot_imgspot_img