Loteriei bonurilor fiscale, 24 decembrie 2017. Extragere speciala in Ajunul Craciunului

Selectia castigatorilor va fi realizata in doua etape. Prima etapa va avea loc duminica, 24 decembrie a.c., si va consta in extragerea bilelor care vor desemna luna, ziua si valoarea bonurilor castigatoare. Daca numarul cererilor de revendicare depaseste o suta, va fi organizata o a doua extragere, pentru desemnarea celor 100 de castigatori.
Detalii despre prima etapa de selectie a castigatorilor Loteriei bonurilor fiscale din 24 decembrie 2017:Extragerea va fi organizata in studioul TV al Loteriei Romane, incepand cu ora 16.45. Extragerea este publica si va putea fi transmisa, in direct, de toate televiziunile interesate, prin preluarea semnalului audio-video de la studioul Loteriei Romane.Extragerea ocazionala va avea trei etape, dupa cum urmeaza:- etapa I: va fi extrasa o bila pentru determinarea lunii bonurilor castigatoare;- etapa II: va fi extrasa o bila pentru determinarea zilei bonurilor castigatoare;- etapa III: vor fi extrase 3 bile pentru determinarea valorii bonurilor castigatoare.
Rezultatele extragerii vor fi postate pe site-urile Ministerului Finantelor Publice (MFP), al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF) si al C.N. “Loteria Romana” (CNLR) pentru o perioada de minimum 30 de zile. La extragere participa toate bonurile fiscale emise in perioada 1 aprilie – 8 decembrie, fara a fi necesara inregistrarea prealabila a acestora intr-o baza de date.
Extragerea va fi realizata cu urnele si bilele pe care Loteria Romana le utilizeaza pentru tragerile loto si va fi supravegheata de o comisie de tragere formata din cate un reprezentant al MFP, ANAF si CNLR. Bilele si urnele vor fi verificate in prezenta comisiei inainte de extragere.
Cererile …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *