Lovitura de imagine pentru Prima Doamna a Americii: Melania Trump si-a eclipsat fiul intr-un selfie pe retelele sociale

Selfie-ul Melaniei a inregistrat 14 milioane de vizualizari pe social media – Instagram si Twitter -? cu ocazia Anului Nou. Prima Doamna a Americii le-a urat tuturor americanilor “fericire, sanatate, pace si un An Nou prosper”.?
Cu toate acestea, ea a facut o gafa colosala in selfie-ul cu urarile de Anul Nou, internautii semnaland ca sotia presedintelui Trump si-a ignorat, pur si simplu, fiul de 12 ani, Barron, care apare intr-o postare in ipostaza in care i se vede numai un ochi intr-un colt al fotografiei.
Reactiile nu s-au lasat asteptate. Internautii vigilenti s-au intrecut in speculatii si critici la adreasa Primei Doamne a Americii din cauza acestui “incident”, scrie presa britanica.

“De ce ti-ai ignorat copilul”, a intrebat-o o femeie, Aliya Karimi. “Stai putin, ea (Melania, n.r.) pare ca tocmai si-a exclus copilul din fotografia de Anul Nou”, a comentat alta persoana. ?
Alte mesaje au “scuzat-o” pe Prima Doamna si i-a luat apararea: “Poate a facut acest lucru pentru a proteja viata privata a fiului ei.
Intr-un interviu la Fox News de luna …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *