Lovitura DEVASTATOARE pentru IONUT LUPESCU. Detaliul care poate influenta decisiv lupta pentru sefia FRF

Razvan Burleanu a prezentat, joi, in sedinta Comitetului Executiv, contractele lui Ionut Lupescu din perioada in care acesta a lucrat la Casa Fotbalului.?Forul federal s-a reunit pentru a pune lupa pe neregulile reclamate deja public de seful FRF, pe blogul personal.
FRF, inglodata in datorii. Pana la sfarsitul anului are de platit peste 4,5 milioane euro
“Comitetul Executiv al Federatiei Romane de Fotbal din data de 22 martie 2018, intrunit in mod statutar in conformitate cu art. 47 alin. (2) din Statutul Federatiei Romane de Fotbal, in prezenta majoritatii membrilor sai, lipsind domnii Valeriu Argaseala, Gino Iorgulescu, Mihai Stoichita, Danut Coman si Kyros Vassaras, adopta urmatoarele decizii:

– Aproba cu unanimitate de voturi deciziile Comitetului de Urgenta?nr. 2 din 06.03.2018?si?nr. 3 din 12.03.2018.
– Ia act de informarea cu privire la contractele comerciale incheiate intre FRF si societati comerciale detinute de domnul Ioan Angelo Lupescu sau membri ai familiei sale in timpul cand acesta detinea functia de Director General al FRF.
– Aproba cu unanimitate de voturi modificarea calendarului competitional al Ligii I de fotbal in sala, play-off, astfel: etapa a 2-a din 18.04-19.04 in 21-24.04, etapa a 3-a din 21-24.04.2018 in 25-26.04.2018.
– Aproba cu unanimitate de voturi componenta nominala a Comisiilor de licentiere pentru sezonul 2018-2019.
– Aproba cu unanimitate de voturi costurile ocazionate de jocurile amicale ale echipei nationale de seniori, respectiv Israel – Romania si Romania – Suedia.?
– Se amana pentru sedinta urmatoare solicitarea domnului Octavian Goga cu privire la amanarea unor jocuri de baraj pentru promovarea in Liga 3.
– Se amana decizia asupra propunerilor completare ROAF formulate de CCA conform dezbaterilor din cadrul sedintei Comitetului Executiv din 28.02.2018, ulterior clarificarii de catre CCA a aspectelor semnalate in cadrul acestei sedinte.
– La propunerea domnului Mihai Dascalescu, aproba cu unanimitate …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *