Lovitura teribila pentru Gigi Becali in instanta, va trebui sa plateasca 37 de milioane de euro pentru marca Steaua

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

„S-a respins exceptia prescriptiei extinctive, Gigi Becali e bun de plata! Va trebui sa achite intreg prejudiciul creat in perioada decembrie 2004 – decembrie 2014. Prejudicierea continua si astazi. Sunt foarte multumit si ma asteptam, pentru ca decizia e legala”, a declarat Talpan.??
Daca aceasta decizie va deveni definitiva, atunci Becali va fi nevoit sa le achite celor de la CSA Steaua suma de 37 de milioane de euro.?
„Cum sa zici ca ti-am adus eu prejudiciu? Daca tu nu faceai fotbal, nu aveai voie sa faci fotbal. Cum sa zici ca ti-am adus eu prejudiciu ca vindeam castraveti, iar tu vindeai rosii. Tu nu aveai voie sa vinzi castraveti. Plus de asta eu nici nu vindeam. Eu nu faceam marketing cu produse cu marca. Eu nu ti-am adus niciun prejudiciu, nici nu am avut beneficiu, pentru ca nu faceam marketing”, a spus Becali, in urma cu cateva zile, la?Digi Sport.
Luna trecuta, Becali a anuntat ca daca va fi obligat sa achite aceasta suma, atunci echipa va intra in faliment.?
„FCSB nu are patrimoniu 37 de milioane de euro. E clar faliment daca se da decizia asta. Cum ceri 3,7 milioane de euro pe an cand tu ai marca de 3-4 ani si ai facut 40.000 de euro pe an? Nu se poate”. a declarat Becali.
Un evaluator independent a calculat prejudiciul pe 10 ani, cat finantatorul s-ar fi folosit abuziv de nume, culori si palmares. Astfel, Armata cere?36,8?de milioane de euro din partea lui Gigi Becali, lucru care va duce probabil la falimentul echipei. Cel putin asta a sustinut patronul FCSB si in trecut, explicand ca nu are cum si de ce sa plateasca o asemenea suma.
Becali sustine ca despagubirile pot fi cerute doar pe 3 ani, nu pe 10, deoarece restul anilor ar fi fost prescrisi. Cum contestatia CSA a fost formulata in 2016, perioada pe care finantatorul echipei din Liga 1 considera sa ar trebui sa plateasca o suma ar fi cea aferenta anului 2013, deoarece in 2014 a schimbat denumirea echipei.
Istoricul conflictului
Razboiul dintre FCSB si Armata a inceput in anul 2015, cand clubul patronat de Becali a pierdut marca Steaua …

spot_imgspot_img