LUCIAN BUTE a fost facut KO. Romanul a pierdut meciul cu Eleider Alvarez VIDEO

Lucian Bute a fost surprins de Alvarez cu o lovitura de dreapta la figura, iar apoi sud-americanul a expediat si al doilea pumn, tot cu dreapta, trimitandu-l la podea pe fostul campion mondial IBF la categoria supermijlocie, iar Bute nu a mai reusit sa se ridice.
Pana in runda a cincea, meciul fusese echilibrat, Bute avand un plus de initiativa. In runda a doua, ambii boxeri s-au ales cu taieturi, Bute la nas, iar Alvarez la frunte.
Alvarez (32 ani), care a castigat al 22-lea meci al sau din tot atatea disputate in cariera profesionista (11 KO), va lupta acum pentru titlul mondial WBC la categoria semigrea cu canadianul Adonis Stevenson, detinatorul centurii.Bute, care va implini 37 de ani pe 28 februarie, ar putea boxa din nou cu canadianul de origine haitiana Jean Pascal, daca nu se va retrage din activitate. Bute a mai luptat cu Pascal, fiind invins la puncte in 2014, tot la categoria semigrea. Boxerul galatean a suferit a patra sa infrangere din cariera profesionista (2 KO), care mai cuprinde 32 de victorii (25 KO) si un meci egal. Bute nu are nicio victorie in ultimele sale trei meciuri, pierzand doua (cu James DeGale) si terminand altul …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *