Lucian Bute anunta ca va reveni in ring. Ce schimbare anunta fostul campion mondial

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

de Andrei Mazurchievici Publicat la: 11.03.2015 16:54 Ultima actualizare: 11.03.2015 16:55

Pugilistul Lucian Bute a anuntat ca va reveni in ring la vara, cand va boxa din nou la categoria supermijlocie, la care s-a consacrat, si nu la semigrea cum declarase anterior, informeaza themainfight.com.

Lucian Bute a avut ultimul meci oficial in ianuarie 2014, cand a fost invins la puncte de canadianul Jean Pascal. Romanul ar fi trebuit sa boxeze in data de 6 decembrie 2014 cu argentinianul Roberto Bolonti, dar confruntarea a fost anulata dupa ce Bute s-a accidentat la spate.
Lucian Bute a afirmat ca a reinceput antrenamentele, dupa accidentarea suferita la spate.

„Am reinceput antrenamentele saptamana trecut si am lovit cu manusile sacul de box si am facut palmari. Sunt fericit cu progresul meu, spatele mi-a reactionat bine si sunt optimist pentru viitor. Fac si pregatire fizica de trei-patru ori pe saptamana”, a spus Bute.
Lucian Bute a precizat ca nu a terminat colaborarea cu antrenorul Freddie Roach, care il pregateste si pe filipinezul Manny Pacquiao. „Au fost mai multe zvonuri ca am terminat relatia cu antrenorul meu, Freddie Roach, recunosc asta. La ultima discutie avuta, in Filipine, am stabilit ca vom continua colaborarea indiferent de accidentarea mea. Freddie mi-a cerut sa ma intorc in Quebec pentru a ma recupera corespunzator. Va trebui sa discut …

spot_imgspot_img