Lucian Bute: Este sansa mea sa devin din nou campion mondial

de Iulian Cosuletu Publicat la: 29.03.2016 14:12 Ultima actualizare: 29.03.2016 14:13

Pugilistul roman Lucian Bute va boxa in gala de la Washington, sambata, 30 aprilie, cu suedezul Badou Jack pentru titlul mondial IBF la categoria supermijlocie. Lucian Bute a castigat doar doua lupte, dupa infrangerea din 2012, de la Nottingham, in fata englezului Carl Froch.

Fost campion mondial IBF la categoria supermijlocie, Lucian Bute a avut numai cuvinte de lauda pentru pugilistul suedez Badou Jack, campion mondial, in versiunea WBC. Lucian Bute, in varsta de 36 de ani are doar trei infringeri in cele 32 de partide disputate la profesionisti. Ultimul meci al pugilistul roman a fost impotriva britanicului James DeGale, care l-a invins dupa o decizie la puncte, in noiembrie 2015.
“Sunt incantat sa am aceasta oportunitate extraordinara. Badou Jack este un mare campion si a meritat titlurile mondiale cucerite. Intentionez sa ma antrenez din greu si sa fiu in cea mai buna forma a carierei mele pe 30 aprilie. Este sansa mea sa castig centura WBA si sa devin pentru a doua oara campion mondial. Voi castiga si le voi oferi iubitorilor boxului o lupta spectaculoasa”, promite pugilistul roman.

Spre deosebire de Lucian Bute, boxerul suedez Badou Jack, cu patru ani mai tanar decat romanul, are un egal si o singura infrangere la profesionisti in 20 de meciuri. Badou Jack a castigat titlul mondial la categoria WBC in urma cu aproximativ un an, pe 24 aprilie 2015, dupa succesul cu pugilistul americanului Anthony …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *