Lucian Viziru se insoara

Lucian Viziru se insoara

Lucian Viziru pare sa-si fi gasit sufletul pereche. Dupa nici patru luni de iubire cu Ema, fosta colega de banca din scoala, acesta este hotarat sa-si intemeieze o familie alaturi de ea. Actorul si-a anuntat prietenii si familia ca anul acesta face nunta.

Inca unul dintre cei mai ravniti burlaci din showbizul autohton este pe cale sa renunte la acest statut. Imediat dupa Paste, Lucian Viziru si-a anuntat familia si prietenii ca iubita lui, Ema, a acceptat sa-i devina sotie. Desi relatia lor nu a implinit inca patru luni, cei doi sunt hotarati sa faca pasul cel mare. Surse din preajma cuplului ne-au dezvaluit faptul ca Lucian i-a cerut Emei mana in urma cu aproximativ doua saptamani, iar aceasta a acceptat pe loc. Fericit, actorul a decis ca nunta trebuie sa aiba loc anul acesta si s-a apucat deja sa se intereseze de restaurant. Inainte de toate insa momentul trebuia sarbatorit, asa ca Viziru i-a oferit iubitei lui o vacanta prelungita, de o luna. Cei doi au petrecut saptamana trecuta la Viena si si-au rezervat urmatoarele trei saptamani sa colinde muzeele si restaurantele din Londra. Imediat ce se vor intoarce probabil ca se vor ocupa exclusiv de detaliile marelui eveniment. “Cei doi au facut anuntul casatoriei imediat dupa Paste. Desi nu sunt de mult timp impreuna, nu prea a luat pe nimeni prin surprindere. Par foarte indragostiti, iar nunta era deja previzibila”, ne-a declarat un apropiat al cuplului.
Lucian si Ema au fost colegi de scoala. S-au reintalnit, intamplator, in preajma sarbatorilor de iarna, iar de atunci sunt nedespartiti. Ema este avocat si pana de curand a profesat in strainatate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *