Lucrare de nota 1 la Bac: Ma batut mama cu facaletu ca am sunat la fetite

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Lucrarea a aparut pe internet, desi ar fi trebuit sa fie sigilata si depusa intr-un loc securizat din incinta scolii. Cert este ca la simularea Bacalaureatului, datata „aprilie 2006”, un elev din Alexandria – Teleorman a scris pe foaia de examen numai ce a vrut, fara nicio legatura cu subiectele primite atunci.

Subiectul I nu a fost rezolvat, iar la Subiectul al II-lea tanarul a scris „Adica lumea ar trebui sa citeasca in ziua de astazi mai multe carti pentru ca sunt cam analfabeti, bine nici eu nu sunt prea destept dar mai stiu si eu ceva.”

Subiectul al III-lea este tot o creatie proprie: „Drama pe care o voi prezenta astazi este , scrisa de Eu. Eu si cu mama suntem niste persoane foarte dramatice mai ales cand ma bate cu facaletu. Ma batut rau de tot cand neam pus fix acasa pentru ca atunci am dat telefon la opt noua, opt noua la fetite, bine dar atunci ma batut cu paleta de batut covoare, da ce mia dato.

Bine dar si eu cand ma enervez harachiri fac cu ea. Dar sa va mai spun cand am luat primul trei la romana in clasa cincea si lam facut noua. Lam facut eu noua dar doamna diriginta in loc sa se semneze a scris trei in paranteza la carnetul de note si atunci ma batut cu umerasul de haine dar mai era si din lemn o ora ma batut.

Subiectul 4 (asta il fac in plus)

Eu astazi mam indragostit de colega de banca are un fundulet obraznic rau de tot. Este blonda amestecat cu bruneta, este imbracata in pantaloni albi, adidasi, o jecuta sexi, o bluzita maro mai stramta sai iasa sanii in evidenta. Este frumusica la fata. Si va dati seama ca as face ceva cu ea. Sper ca bati dat seama ce…….

Si asta a fost lucrarea mea.”

spot_imgspot_img