Ludovic Orban: Dacian Ciolos datoreaza PNL aproape toate functiile ocupate, PNL nu-i datoreaza nimic lui Ciolos

Ludovic Orban a sustinut, miercuri seara, o conferinta de presa la Constanta, in cadrul careia a fost intrebat despre relatia PNL cu Dacian Ciolos, precizand ca fostul premier datoreaza liberalilor aproape toate functiile ocupate.
“Dacian Ciolos isi datoreaza aproape toate functiile pe care le-a detinut atat la nivel national, cat si la nivel european, le datoreaza sustinerii politice a Partidului National Liberal. Pozitia de secretar de stat, de ministru al Agriculturii, de comisar european pe agricultura, functia de prim-ministru, candidatura din nou la prim-ministru, toate le datoreaza Partidului National Liberal. PNL nu cred ca-i datoreaza lui Dacian Ciolos nimic. Cu toate astea, va spun ca daca Dacian Ciolos ar vrea sa se inscrie in Partidul National Liberal, ceea ce, dupa declaratiile domniei sale din ultima vreme, cred ca devine din ce in ce mai putin posibil, daca ar dori sa se inscrie ar fi binevenit”, a afirmat Ludovic Orban, citat de News.ro.
Intrebat daca el considera ca Dacian Ciolos a tradat PNL, Orban a raspuns: a”Nu. A fost greseala noastra ca l-am desemnat candidat …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *