Ludovic Orban, despre plangerea penala: In conducerea PNL a existat o sustinere clara si o solidarizare cu demersul meu

0

El a calificat ca fiind false stirile care au aparut referitoare la contestarea acestui demers de catre o serie de lideri din teritoriu.
“In toata tara, in fiecare filiala judeteana se organizeaza evenimente de aniversare a 143 de ani de la infiintarea PNL. Foarte multi presedinti de filiale sunt prezenti acolo. Eu n-am nicio informatie (n.r. de existenta unor motiuni in partid), dar trebuie sa recunosc ca apar foarte multe site-uri tot felul de informatii pe care nu pot decat sa le calific decat informatii cu caracter de stiri false, de fake news, (…) care nu au la baza absolut niciun fel de temei. (…) Am vorbit cu dl. Hava (n.r. Mircea Hava, liderul PNL Alba) si maine imi petrec ziua de nastere in organizatia judeteana Alba, unde am fost invitat de dl. Hava cu care am comunicat si care nu mi-a spus nimic. In ceea ce priveste conducerea PNL, a existat o sustinere clara si o solidarizare cu demersul meu, ca atare subiectul este inchis”, a declarat Orban la sediul central al PNL.
Potrivit acestuia, nu exista nicio problema in PNL si este firesc sa mai existe si “voci singulare care au alte puncte de vedere decat cele pe care le are presedintele sau conducerea PNL”. “Dar PNL este mai puternic decat oricand. Vocile PNL de regula nu canta pe o singura voce, ci pe mai multe voci”, a spus Orban.
El a calificat ca fiind o “bazaconie” si informatia conform careia s-ar strange semnaturi pentru organizarea unui congres.
“Nu am avut niciodata vreo emotie la niciun congres al PNL. Dar de ce sa vorbim despre un …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *