Lumia 710 – Nokia, la puterea 7.5

Revenind la Lumia 710, din punct de vedere tehnic, dar si al designului, este inferior modelului 800, iar acest lucru se regaseste si in pret: este sub 1.000 lei.
In orice caz, se bazeaza pe un chipset Qualcomm Snapdragon, cu procesor 1.4 GHz Scorpion, 512 MB RAM, camera foto de 5MP (filmare 720p la 30 cadre pe secunde). Din pacate, calitatea imaginilor capturate de senzor si lentile nu mai face din Nokia un lider in domeniu, asa cum se intampla cu alte modele din portofiu. Iar de acest lucru s-au plans si cei care au folosit Lumia 800. Un al minus in aceasta zona vine de la faptul ca nu poti filma decat apasand pe un buton de pe rama, nu si printr-un click pe ecranul tactil. Dar cu siguranta cu aceste minusuri vor fi pur si simplu a”spulberate” de terminalul care este asteptat sa apara in aceasta luna: 808 PureView, cu 38MP efectivi!
Dar sa ne intoarcem la Lumia 710. As pune la atuuri doua aplicatii native: un QR code (un interes tot mai mare si in Romania, cu aparitie pe suporturi diverse) si o aplicatie care traduce textul capurat de camera foto, in mai …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *