LUPUL DACIC, pe tricoul Romaniei la CE de handbal feminin din Suedia FOTO

Pe partea din fata, tricoul are un lup dacic stilizat, iar pe maneci sunt solzii de pe coada lupului dacic, in culorile steagului Romaniei.
“E un dac in fiecare dintre noi, handbalul scoate dacul din tine. Este un echipament cu care ne mandrim, plin de simbolurile pe care vrem sa le promovam. Incercam cu ajutorul lupului dacic sa scoatem dacul din fiecare roman si in acelasi timp este o invitatie pentru suporterii romani din tara, Suedia si intreaga Scandinavie sa vina alaturi de echipa Romaniei la meciuri si sa o sustina”, este mesajul presedintelui Federatiei Romane de Handbal, Alexandru Dedu.

Inainte de plecarea spre Suedia, jucatoarele au realizat o sedinta foto cu noul echipament.
“Imi place acest echipament si sper sa ne poarte noroc. Avem o grupa grea, dar am mare incredere in echipa noastra. Am un sentiment de optimism, atmosfera in echipa este OK, fetele tinere sunt foarte motivate sa demonstreze ca merita sa joace la o asemenea competitie si cred ca toti acesti factori vor contribui la un rezultat bun. In Danemarca am avut multi fani in tribune si sper sa avem alaturi de noi suporterii si in Suedia”, a declarat Gabriella Szucs.
Lotul …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *