Madalin Ionescu si Cristina Siscanu s-au recasatorit. Cum a fost ceruta de sotie IMAGINI de la marele eveniment

Realizatorul tv Madalin Ionescu si Cristina Siscanu Ionescu s-au bucurat doar trei ani de simbolul iubirii lor. Hotii le-au calcat vila, lasand in urma lor un adevarat dezastru si o paguba insemnata. Bunuri in valoare de 7.500 euro le-au fost furate, printre care si verighetele si inelul de logodna al Cristinei, pentru care Madalin a cerut-o de mai multe ori.
“Prima oara m-a cerut chiar in prima luna de relatie. Mi-a zis ca vrea sa fie toata viata alaturi de mine si m-a intrebat daca imi doresc acelasi lucru. Insa a fost si o cerere oficiala. S-a intamplat in dormitor, eu iesisem din baie, n-aveam nicio haina pe mine, m-am si speriat, Madalin era la fel in niste haine de casa, era cu un cos imens de flori albe, s-a pus in genunchi, mi-a dat un inel pe care nu-l mai am pentru ca mi l-au furat hotii cand ne-au spart casa. Si mi-a zis clasica intrebare, vrei sa fii sotia mea, am zis da”, isi aminteste Cristina Siscanu.?
Hotii au fost prinsi, pagubele au ramas. Madalin si Cristina nu si-au recuperat nici acum bunurile si s-au decis sa-si reinnoiasca juramintele in fata altarului. Vineri, au mers din nou la biserica, cu noile verighete, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *