Madonna se afla pe lista miliardarilor

Madonna se afla pe lista miliardarilor

Madonna avea deja de multi ani o avere estimata la cateva sute de milioane de dolari si se pare ca a reusit in cele din urma sa intre in acest grup elitist al persoanelor ale caror averi depasesc 1 miliard de dolari, informeaza contactmusic.com.
Averea neta a Madonnei era estimata deja la circa 700 milioane de dolari, gratie “MDNA World Tour”, care a generat incasari de 305 milioane de dolari din vanzarile de bilete, 75 milioane de dolari din vanzarile de obiecte conexe si alte 10 milioane de dolari din comercializarea drepturilor de televizare a concertelor sale si din vanzarile de DVD-uri.
Potrivit editorilor de la publicatia Women”s Wear Daily, averea Madonnei a depasind de curand 1 miliard de dolari cu ajutorul investitiilor in lantul de sali de fitness Hard Candy si in bauturile racoritoare cu nuca de cocos Vita Coco. Artista americana a mai incasat 10 milioane de dolari dupa ce a semnat de curand un contract cu brandul de votca Smirnoff.
Parfumul artistei americane denumit “Truth or Dare” s-a vandut la randul lui foarte bine, generand incasari de 60 de milioane de dolari, iar articolele vestimentare si accesoriile din linia “Material Girl” ii vor aduce Madonnei alte 10 milioane de dolari in 2013.
Madonna se alatura astfel altor nume importante – cineastii George Lucas si Steven Spielberg, patronul grupului Microsoft Bill …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *