Magazinele Lidl tintesc orasele mici

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Grupul german Lidl&Schwarz, lider mondial pe segmentul de supermarketuri de tip discount, ar putea deschide primul magazin din Romania in orasul sibian Medias, potrivit presei locale.

Lidl planuieste sa mai deschida in acest an alte doua magazine, in Iasi si in Pascani. Reteaua germana de magazine a purtat discutii si cu administratia locala din Slobozia, pentru o investitie. Oficialii companiei nu au putut fi contactati pentru a confirma informatiile.

Compania vizeaza extinderea in toate regiunile tarii, avand in curs recrutari pentru echipa de dezvoltare in Muntenia si Transilvania.

Grupul de retail vrea sa investeasca 150 de milioane de euro in Romania pentru deschiderea a 100 de magazine pana in 2011, potrivit Agentiei Mediafax. Investitia necesara pentru construirea unui astfel de magazin este de 1- 1,5 milioane de euro, inclusiv pretul terenului. Pe piata autohtona, pe segmentul discounter mai sunt prezente lanturile Plus, Penny Market si MiniMax Discount.

Grupul Lidl&Schwarz este prezent in Romania din 2005, prin reteaua de hipermarketuri Kaufland, care detine 30 de magazine la nivel national.

spot_imgspot_img