Magazinul concept Dizainar expune la BIFE-SIM 2015

Cu aceeasi pasiune pentru designul romanesc, Dizainar participa pentru al treilea an consecutiv la Targul international de mobila, echipamente si accesorii BIFE-SIM. La standul Dizainar, publicul interesat sa-si personalizeze amenajarile cu produse autohtone se va putea inspira si va putea alege din cele peste 50 de obiecte expuse, semnate de designeri romani. Targul BIFE-SIM va avea loc in Bucuresti, intre 19 si 23 septembrie 2015, in spatiul expozitional ROMEXPO.
In perioada 19-23 septembrie, la invitatia APMR – Asociatiei Producatorilor de Mobila din Romania, magazinul concept Dizainar le da intalnire iubitorilor de design romanesc la cel mai important eveniment expozitional al industriei de profil din Romania, BIFE-SIM. Consecvent in pledoaria pentru simplitatea obiectelor si a amenajarilor interioare, Dizainar va prezenta cele mai noi produse din portofoliu alaturi de cele mai de succes piese de design romanesc ale anului 2015. Portofoliul Dizainar cuprinde peste 200 de creatii ale designerilor romani, de la piese de mobilier, corpuri de iluminat, ceasuri sau grafica si pana la accesorii personale, decoratiuni, jucarii sau obiecte de sticla si ceramica.
a”Unul dintre cele mai importante lucruri pentru noi a fost intotdeauna sa integram designul in viata de zi cu zi a clientilor magazinului, cat si a noastra. Asadar, anul acesta …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *