Magazinul online Ilbambino furnizeaza carucioare Quinny pentru publicul din Romania

Magazinul online Ilbambino furnizeaza carucioare Quinny pentru publicul din Romania

Ilbambino.ro, site-ul oficial al magazinului specializat in comercializarea articolelor pentru ingrijirea si cresterea copiilor, propune parintilor o gama larga de carucioare Quinny, pe care le pune la dispozitia acestora aici: https://www.ilbambino.ro/carucioare-copii/producator-quinny/, de unde pot fi si comadate.

Colectia cuprinde aproximativ 90 de modele diferite de carucioare atat pentru fetite, pentru baietei dar si modele unisex. Gama de culori cuprinde nuante neutre, precum crem, gri sau maro, dar si nuante puterince, printre care rosu, mov, roz sau albastru.

Daca sunteti in cautarea unui carucior Quinny care sa aiba un anumit accesoriu inclus, puteti opta pentru unul dintre urmatoarele:
? Aparatoare de ploaie
? Husa de ploaie
? Suport de umbrela
? Clips pentru umbrela
? Adaptori
? Buzunar stocare
? Cos bagaje

Carucioare Quinny pentru toate buzunarele

In colectia disponibila pe site, pretul cel mai avantajos al unui carucior marca Quinny este de 1 138 si este pentru colectia Zapp. Aceasta contine 4 modele in culori diferite si anume Pink Precious, Purple Pace, Rocking Black si Brown Fierce. Modalitatea de pliere la modelul Quinny Zapp este de tip carte, fiind un carucior sport, cu trei roti, foarte usor de manevrat. Deplasarea se face doar cu fata catre directia de mers. Modelul poate fi folosit inca de la nasterea celui mic, greutatea maxima pe care o poate suporta fiind de 15 kilograme. Optional puteti comanda suport de pahar, umbreluta de soare, husa de calatorie si sac de picioare.

Modelul de carucior Quinny cu pretul cel mai mare este Pachetul Moodd Bold Block si se afla la pretul de 4,935 RON, fiind redus cu 5% fata de pretul initial. Pachetul contine un carucior, un landou si un cos auto. Editia limitata 2016 este caracterizata de functionalitate si eleganta, avand anumite caracteristici speciale prin care se diferentiaza de restul carucioarelor disponibile pe piata din Romania. Printre aceste caracterestici se numara si urmatoarele:
? Depliere automata
? Tapiterie care absoarbe socurile
? Pliere facila

Accesoriile incluse in pachetul Moodd sunt: parasolar cu protectie UV 50+, cos de accesorii, adaptoare, aparatoare, suport pentru umbrela. Caruciorul este reversibil iar inclinarea se poate regla in functie de preferinte sau nevoi. Landoul poate fi folosit inca de la nastere si pana atunci cand bebelusul ajunge la greutatea de 9 kilograme si poate fi folosit si pe post de patut, avand saltea dubla, care sporeste confortul. Costul auto este si recomandat de la nastere pentru aproximativ un an de zile iar reductorul imbunatateste pozitia nou nascutului in cosulet. Se monteaza repede si simplu, cu baza Maxi-Cosi 2wayFix.

Puteti vedea mai multe informatii despre tipurile de carucioare Quinny descrise dar si despre restul carucioarelor disponibile in oferta Ilbambino pe site-ul oficial.

In gama de carucioare disponibila pe site-ul Ilbambino puteti gasi si articole ale urmatorilor producatori:
? 4moms
? Adames
? Baby Design
? Baby Merc
? Chipolino
? Inglesina

Pentru mai multe informatii despre produsele Ilbambino puteti apela numerele de telefon 0732754171 si 0746332032. Tot la aceste numere de telefon se pot plasa si comenzile. Unul dintre reprezentatii Ilbambino va sta la dispozitie si prin interemediul chatului deschis in coltul din dreapta al paginilor de pe site-ulului oficial.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *