Mai multi turisti pe litoral.

Presedintele ANAT Romania, Corina Martin, sustine ca numarul turistilor aflati in aceasta perioada pe litoral este cu 20 la suta mai mare decat anul trecut, spunand ca asistam la cel mai bun inceput de sezon din ultimii trei ani.
“A crescut numarul de turisti pe litoral in acest moment fata de anul trecut cu 20 la suta, este cel mai bun sezon, pana in acest moment fata de ultimii trei ani. De cand a inceput criza, nu am mai avut un inceput de vara atat de bun. De cateva weekenduri avem grad de ocupare foarte mare, in Mamaia, in primul rand, pe Mamaia stam foarte bine”, a declarat Corina Martin, sambata, intr-o conferinta de presa sustinuta la ANAT potrivit Mediafax.
Ea a precizat ca a crescut si numarul turistilor care vin pe litoral prin agentiile de turism, tot cu 20 la suta, si a tinut sa reaminteasca faptul ca informatiile care apar in mass-media despre cresterea tarifelor pe litoral se refera la pretul de la receptie si nu la vacante deja platite prin intermediul agentiilor de turism.
“A crescut numarul turistilor care vin pe litoral prin agentiile de turism cu 20 la suta, de asemenea. De ce spun acest lucru ? Deoarece presa are aceasta tendinta ca atunci cand ne apropiem de 1 iulie sa spuna ca se majoreaza tarifele pe litoral. La receptie sigur cresc tarifele pentru ca se intra in sezon, iar pe masura ce ne apropiem de varful de sezon cererea este mai mare si cei care vin la receptie vor gasi tarife mai mari. Asa cum am spus intotdeauna, tariful de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *