Mama Mariei Constantin rupe tacerea si ii ia apararea fiicei. „Motivul acestui divort este Marcel Toader. Stim ce a facut…”

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Doi ani au reusit sa convietuiasca sub acelasi acoperis pana cand Maria si-a facut bagajul si a plecat de acasa, scrie click.ro. Mama Mariei Constantin sustine ca problemele dintre ginere si fiica sa au inceput de fapt imediat dupa nunta.
Citeste si?Maria Constantin, prima reactie dupa ce Marcel Toader a sustinut ca l-ar fi inselat cu Augustin Viziru
„El o acuza de infidelitate pe fiica mea, dar fara dovezi. Motivul acestui divort este chiar el. Stim ce a facut, insa eu prefer sa tac deocamdata. Marcel m-a sunat la ora 1 noaptea, ca sa-mi spuna ca divorteaza. Nu mi s-a parut normal sa ma sune la ora aia, m-am speriat, mi-a fost rau pentru ca am crezut ca s-a intamplat ceva mai grav. Eu nu i-am sunat asa tarziu niciodata, doar cand a murit sotul meu. Maria mi-a spus ca divorteaza din multe motive, nu mai era fericita cu el”, a declarat soacra lui Marcel Toader.?
Pe data de 13 septembrie, Marcel Toader si Maria Constantin se vor duce la notar pentru a semna certificatul de divort.
Motivele despartirii sunt dintre cele mai diverse. Maria l-ar fi inselat pe Marcel si sentimental si financiar. Cantareata s-ar iubi in secret si cu alt barbat, casatorit si el, fiind acelasi cu care si-ar fi inselat si primul sot. Ba mai mult, desi Marcel ar fi investit 20 mii euro intr-un videoclip de-al artistei, aceasta ar fi avut un cont secret in care strangea bani, folosindu-se astfel doar de veniturile sotului. Interpreta Saveta Bogdan sustine, insa, contrariul. Maria ar fi fost cea care producea bani iar Marcel o tortura verbal.
Citeste si?Marcel Toader a dezvaluit cine este AMANTUL sotiei sale. SURPRIZĂ URIASĂ
„Bomba cea mare e ca Maria Constantin nu l-a inselat pe …

spot_imgspot_img