Mancarica de cartofi noi cu carne

Ingrediente (6 portii)
1 kg cartofi noi500 gr pulpa de porc1 ceapa1 lingura pasta de tomatesarepiper3 linguri de ulei
Citeste si?Asa iti dai seama ca bucata de carne pe care ai cumparat-o este veche si plina de aditivi
Preparare
Se curata cartofii si ceapa. Se spala.carnea, se usuca si se taie cuburi. Se pune sa se rumeneasca usor intr-o cratita cu ulei,apoi se adauga ceapa tocata marunt. Se calesc impreuna pana devine ceapa sticloasa,se adauga cartofii apoi se toarna apa fierbinte cat sa acopere carnea si cartofii.
Se lasa sa fiarba si cand s-au patruns carnea si cartofii se adauga pasta de tomate,sare si piper dupa gust. Se fierbe in continuare la foc mic sa scada putin. Se serveste fierbinte cu verdeata proaspat tocata si cu un ardei iute.
Descopera si cum sa faci “Palmieri” cu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *