Manchester City si PSG ar putea fi amendate de UEFA cu cate 60 de milioane de euro

de Andrei Mazurchievici Publicat la: 06.05.2014 14:48 Ultima actualizare: 06.05.2014 14:49

Gruparea engleza Manchester City si cea franceza PSG ar putea fi amendate de UEFA cu 60 de milioane de euro, ar putea avea limitate loturile de jucatori pentru Liga Campionilor, dar si nivelul salariilor, dupa ce au incalcat regulamentul de fair-play financiar, informeaza BBC.

BBC sustine ca lotul de jucatori pentru Liga Campionilor va fi redus la 18-21 de jucatori de fiecare echipa, in timp ce, in mod normal, fiecare formatie participanta in cea mai importanta competitie pentru cluburi din Europa poate inscrie 25 de fotbalisti.
De asemenea, un plafon salarial ar putea fi introdus pentru a se asigura ca nivelul remuneratiilor nu va creste in loturile cu care cele doua formatii vor participa in Liga Campionilor.

Cele doua cluburi au termen pana vineri pentru a ajunge la un acord cu UEFA. In cazul in care nu vor ajunge la o intelegere cu UEFA, cele doua cluburi ar putea fi sanctionate in luna iunie de catre o alta comisie.
La randul sau, cotidianul francez L”Equipe sustine ca PSG nu mai are voie sa creasca nivelul salarial, avand in vedere ca acesta este cel mai mare din Europa (240 de milioane de euro). Astfel, PSG va putea transfera un jucator cu 60 de milioane de euro, insa nivelul salarial nu va avea voie sa creasca.
Totodata, PSG va trebui sa vanda un jucator inainte de a achizitiona altul.
L”Equipe sustine ca amenda …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *