Manda, dupa audierea lui Horia Georgescu la Comisia SRI: O sa il invitam de urgenta pe George Maior la comisie

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Fostul sef al Agentiei Nationale de Integritate (ANI) Horia Georgescu a fost audiat astazi din nou in Comisia SRI. Acesta a fost invitat la comisie pentru ca ar fi neconcordante intre declaratiile sale si cele ale lui George Maior.
„In prima audiere, domnul Horia Georgescu ne afirma ca a avut o relatie foarte apropiata (cu George Maior – n.r.), ca il considera chiar prieten, iar domnul Maior ne-a spus ca il cunostea vag. Dupa ce am discutat astazi cu domnul Horia Georgescu, consideram ca domnul Maior ne-a mintit si credem ca sunt destul de multe lucruri pe care ar trebui sa le discutam in continuare cu domnul Maior. Astazi, dupa sedinta, o sa ii scriem o adresa domnului Maior, sa il invitam de urgenta la comisie pentru a discuta si a avea opinia domniei sale in contextual noilor lucruri spuse la comisie de catre Horia Georgescu”, a declarat presedintele Comisie SRI, Claudiu Manda, potrivit news.ro.?
Tot Manda a afirmat ca Horia Georgescu, fost sef ANI, a relatat cum a mers la Bruxelles sa gireze numirile Laurei Codruta Kovesi si a lui Tiberiu Nitu, in functiile de procuror sef DNA, respectiv procuror general.
„Georgescu a mai relatat ceva. Atunci cand au fost nominalizati pentru procuror sef al DNA Kovesi si Nitu, spunea ca au existat discutii cu dl Maior, ca exista o ingrijorare a europenilor ca nu e o solutie oportuna si ca a fost rugat sa mearga la Bruxelles si sa discute cu …

spot_imgspot_img