Manda: In opinia SRI, protocolul ICCJ- SRI-Parchetul General este inca valid

Presedintele Comisiei de control Serviciului Roman de Informatii, Claudiu Manda, a declarat, marti, ca cel putin un protocol, incheiat intre ICCJ, SRI si Parchetul General, este inca valid, deoarece, in opinia SRI nu a fost denuntat.

“Saptamana trecuta am discutat si am formulat un raspuns catre Inalta Curte de Casatie si Justitie la scrisoarea deschisa pe care am primit-o de la doamna presedinte al ICCJ despre protocolul sau protocoalele dintre ICCJ, SRI si Parchet. Am trimis in raspunsul acela titlul protocolului, numele de inregistrare ale protocolului, cele trei institutii care au semnat. Am opinat, atunci cand am fost la Directia juridica ne-au spus ca, in opinia SRI, protocolul este inca valid. Daca este un alt protocol sau este diferit de cel pe care il are doamna presedinte, e o chestiune pe care domnia sa o va evalua si daca putem sa o ajutam, o vom face”, a declarat presedintele Comisiei de control SRI, Claudiu Manda.
El a precizat ca protocolul pe care l-a vazut este semnat de trei parti, respectiv ICCJ, SRI si Parchetul General.
“Doresc sa precizez foarte clar – protocolul pe care noi l-am vazut la Directia juridica si am solicitat sa ne parvina si la comisie este semnat intre Inalta Curte de Casatie si Justitie, Parchetul general si SRI, deci este semnat in trei parti, pentru ca a aparut in spatiul public ca ar fi semnat intre doua parti. Cel pe care l-am vazut noi este semnat in trei parti. Daca in cazul protocoalelor prezentate in …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *