MANTRA ZODIEI TALE pentru saptamana 27 august – 2 septembrie 2018. Mantra ta pentru FERICIRE!

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Mantra saptamanii.?Iata mantra saptamanii 27 august – 2 septembrie 2018 pentru fiecare zodie, mantra care este menita a-ti da fericire sau a te apropia de aceasta stare cautata de toata lumea.
Strategia dinauntru in exterior pentru a atinge starea de bine este: Copacul propriei tale fericiri creste in interiorul tau. Radacinile sale se afla in principiile pe care le ai pentru propria ta stare de bine. Daca spatiul tau interior este la pace, asta se va reflecta in relatiile tale, in viata ta si in toata lumea ta exterioara. Fericirea este o calatorie personala a fiecaruia care evolueaza si se intareste de-a lungul timpului daca o hranesti.

Ai grija de copacul tau!

Mantrele destinate starii de fericire trebuie practicate zi de zi, chiar ani de zile si poate nu realizezi din prima ce putere uriasa au, dar au.
O mantra este o afirmatie vindecatoare, de energie inalta ce iti da putere, prin repetitia si credinta in ea. O mantra iti creaza o vibratie interna ridicata ce iti sterge vibratia gandurilor negative de furie, frica, neincredere, indoiala.
Toata lumea are in interiorul mintii propriile mantre bune sau mai putin bune. Le gandim si spunem inconstient. De fapt, in zilele noastre, mantrele nu sunt grupuri de sunete misterioase spuse de calugari in varful muntilor tibetani.

Ele sunt gandurile pe care le tinem in minte in fiecare zi, sunt cuvintele pe care le rostim din nou si din nou, despre noi si despre lume.
Gandurile au putere si au energie. Prin repetitie in minte sau cu voce tare, ele devin mantre si duc la manifestarea lor in viata reala. Multe ganduri negative repetitive sunt pe pilot automat, preluate de noi din familiile in care ne-am format sau din mediul in care traim.
Universul nu face decat sa ne asculte si sa ne spuna : Dorinta ta este lege pentru mine.
Cand te surprinzi gandind sau rostind ceva negativ, inlocuieste-l cu mantra saptamanii. Fa asta oricat de des este nevoie. Apoi observa cum ti se modifica viata.

In fiecare marti gasesti pe Sfatulparintilor.ro Mantra zodiei tale! Te asteptam si saptamana viitoare!

BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Mantra saptamanii este: Eu gandesc si simt pozitivul
Oricat de mult insistam pe acest aspect, tot nu este suficient, atat este de important. Negativitatea este ca un abis. Cu cat este mai intunecat spatiul in care te afli, cu atat mai repede trebuie sa te scoti de acolo. Mintea este asa de puternica incat daca este canalizata spre ganduri negative, este uluitor si infricosator cum poate functiona numai pe toxicitate. Insa aceeasi minte, daca este antrenata sa gandeasca pozitiv, iti poate deveni cel mai bun prieten. Unii sunt inclinati sa gandeasca negativ, dar asta este semn doar ca trebuie sa munceasca cu mai mare atentie la ce le rumega zilnic mintea.

TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Mantra saptamanii este: Eu imi mentin credinta
Acesta este de departe unul din cele mai eficiente instrumente. In perioade grele, de deznadejde, doliu, neclaritate, nu am putea sa ne recuperam daca nu ne-am mentine credinta. Lucrurile se intampla in Univers pentru un anumit motiv. Chiar avem puterea sa ne remodelam gandurile si vietile daca avem credinta ca suntem sustinuti si iubiti de Univers si ca vremuri bune apar in mod inevitabil. Exista mult mai mult bine decat rau in Univers. Credinta este cordonul ombilical care ne leaga de mantrele noastre si ne hranesc starea de …

spot_imgspot_img